Background Image

Cakesmash fotoshoot

Genieten!

Prijs cakesmash shoot

Je kleintje, met een veel te lekkere, en vooral véél te grote taart. In het allerliefste roze of het allerleukste blauw. Lekker met je handen eten. Dat wordt genieten, van oor tot oor… De shoot bieden we in 2 varianten:

  • Cake Smash: €85
    Met een flinke taart,  inclusief 1 digitale collage, en 6 losse digitale foto’s
  • Smash Deluxe: €95
    Super de luxe taart, inclusief 2 digitale collages, en 8 losse digitale foto’s
  • Achteraf de mogelijkheid om extra digitale foto's bij te bestellen

Voor meer info of het maken van een afspraak mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Info

Een glimlach van oor tot oor, door een taart van oor tot oor. De Cake Smash fotoshoot is al een paar jaar een hit, en vanaf 2015 ook een echte specialiteit van Yvon’s Fotostudio. Na meerdere proef-shoots en meerdere taarten (wat hebben we genoten; en wat hebben we ons misselijk gegeten… met dank aan TaartXplosie) hebben we precies de juiste ervaring opgedaan, en ons aanbod aan jou lekker scherp gemaakt.
 

De Cake Smash is ideaal bijvoorbeeld voor de eerste verjaardag van je kindje. En ook erg leuk met een oudere broer of zus erbij, die minstens net zo graag aan die taart begint! En natuurlijk zijn de losse foto’s al een traktatie. Maar collages… die doen het helemaal! En daarom bieden we je dat sowieso standaard aan: een aantal losse foto’s en minimaal 1 collage.

 

Smullen maar!

 

Gallerij cakesmash shoot