Background Image

1e jaars fotoshoot

Eerste levensjaar..

Het eerste levensjaar gaat altijd veel te hard. Althans, voor je gevoel. Zeker achteraf. Ze groeien en ontwikkelen zich zo ontzettend snel. Het ene moment is de drempel bij de deur nog een flinke horde, een klein handje zoekt de jouwe …en even later klimt meneer de trap op! Geweldig om deze stapjes te laten vastleggen in een fotoshoot.

Daarom kun je bij ons terecht voor kinderfotografie en babyfotografie, maar bieden we ook een zogenaamde eerstejaarsfotoshoot. Dit houdt in dat we in het eerste jaar op 3 momenten een fotoshoot doen: met ongeveer 4 maanden, 7 maanden en 12 maanden. Zo zie je je kleintje op een prachtige manier groeien en opgroeien.

Foto's

Prijs

Met onze eerstejaarsshoot creëren we een drieluik: op 3 momenten in het eerste jaar een fotoshoot. Helemaal uitgelijnd en afgestemd.

Een eerstejaarsfotoshoot kost €150. Alle 3 de shoots zijn hierin opgenomen (inclusief 8 digitale bestanden per shoot)

De eerstejaarsfotoshoot op locatie? Ook dat kan (wel eventuele extra kosten). Voor meer informatie of het boeken van de shoot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Smile :)