Background Image

Kinder- en familie shoots

Wilt u  graag leuke foto’s hebben van uw kind(eren)? Of bent u nog op zoek naar leuk cadeau voor bijvoorbeeld opa en oma? Dan kunt u bij Yvon’s Fotostudio leuke foto’s laten maken.

U kunt bij ons terecht voor kinder- of familieshoots in de studio, maar ook op locatie. Eenmaal per jaar organiseren we ook een fotodag in de Drunese Duinen/op het strand etc. Houdt de site en social media dus goed in de gaten want deze dagen kunt u voor een leuke prijs een shoot doen op locatie.

We hebben in de studio diverse accessoires, zoals kratjes, kleedjes, rozen(blaadjes), krijtborden etc. Deze kunnen allemaal gebruikt worden tijdens een shoot. Ook mag u eigen accessoires meenemen. Misschien heeft u een leuke auto voor uw kind o.i.d.

Prijzen

Bij deze shoot zijn 8 digitale foto’s inbegrepen. De prijs voor deze shoot is afhankelijk van het aantal personen:

  • 1 persoon € 60
  • 2 personen € 62.50
  • 3 personen € 65
  • 4 personen € 67.50

Voor een shoot op locatie komen er buiten Papendrecht extra kosten bij.

Achteraf is het mogelijk om meerdere digitale foto's bij te bestellen, de kosten hiervoor zijn € 4 per extra digitale foto.

Uiteraard is het ook mogelijk om een shoot te doen met meerdere personen. Voor meer info hierover mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
 

Smile :)

Gallerij kinder- en familie fotografie