Acties 2019

Iedere lente/zomer heeft Yvon's Fotostudio diverse leuke acties voor shoots op locatie. Bijvoorbeeld in de Drunense Duinen/op het strand/tussen de fruitbomen.

Ook dit jaar staan deze al weer gepland. Voor meer info scroll naar beneden :) 

 

Mocht u interesse hebben in 1 van onderstaande fotoshoots of nog vragen hebben kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik hier.

De beach shoot

Iedere jaar organiseert Yvon's Fotostudio twee 'Beach Shoot' dagen in de zomer waarop je voor een leuke prijs een shoot kan doen op de nieuwe Maasvlakte. Dit kan zijn met je partner/gezien/huisdier/familie/vrienden etc. 

De shoot is inclusief 8 digitale foto's (achteraf is er de mogelijkheid om meerdere digitale foto's bij te bestellen). 

Dit jaar zijn de data voor de Beach Shoot zondag 23 juni en zondag 21 juli. De prijs voor de fotoshoot bedraagt € 55. 

Mocht u interesse hebben in deze shoot kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik hier.

Hoe leuk!?

          

Shoot in de Drunense Duinen

 

Sinds 2018 doen we ook jaarlijks een shoot in de Drunense Duinen. Dit is een hele gave locatie. We kunnen foto's maken tussen de bomen, er hangen leuke schommels. Maar ook is er een grote zandvlakte waar hele leuke foto's gemaakt kunnen worden. Ook deze shoot is weer heel leuk met familie/vrienden/gezin/huisdier. Of gewoon eens een leuke shoot met mooie foto's van jezelf!

De data waarop we deze shoots doen in 2019 zijn 30 juni en 28 juli. De prijs bedraagt € 55 en is inclusief 8 digitale foto's (achteraf de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding meerdere digitale foto's bij te bestellen).

Voor meer info of het maken van een afspraak mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik hier.

Hoe gaaf!?

          

Tussen de fruitbomen!

 

Ook is er dit jaar weer een dag voor shoots tussen de fruitbomen. Deze shoot is heel leuk met familie/vrienden/gezin. Of gewoon eens een leuke shoot met mooie foto's van jezelf!

De data waarop we deze shoot doen in 2019 is 6 juli en is in Papendrecht. De prijs bedraagt € 50 en is inclusief 8 digitale foto's (achteraf de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding meerdere digitale foto's bij te bestellen).

Voor meer info of het maken van een afspraak mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik hier.

Foto's