Algemene voorwaarden

YVON’S FOTOSTUDIO ALGEMENE VOORWAARDEN

Bedrijfsgegevens van de fotograaf
Yvon’s Fotostudio, ingeschreven bij de KVK onder nummer 55509045. De studio is gevestigd aan de Noordkil 52, 3356 EB te Papendrecht.

Algemene voorwaarden

Artikel 1
Yvon’s Fotostudio kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot in (en rondom) de fotostudio of op locatie.

Artikel 2
Yvon’s Fotostudio behoudt het recht informatie op de website wat betreft tarieven en teksten ten allen tijde aan te passen.

Artikel 3
Bij het boeken van een fotoshoot in de studio of op locatie gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Artikel 4
Voor de fotoshoot wordt een afspraak gemaakt via mail, social media of telefonisch die voor Yvon’s Fotostudio en de klant beiden schikt.

Artikel 5
In geval van slecht weer (regen, zeer donkere lucht) mag de fotoshoot worden afgezegd door de fotograaf of klant. In overleg kan de fotoshoot ook worden verplaatst naar de studio.

Artikel 6
De klant dient het bedrag contant te betalen of vooraf over te maken naar het rekeningnummer van Yvon’s Fotostudio. Eventuele na de shoot extra bestelde foto’s kunnen worden overgemaakt naar ons rekeningnummer.

Artikel 7
Na de fotoshoot ontvangt de klant binnen de afgesproken periode een overzicht met de leukste foto’s. Hier kan de klant het aantal afgesproken foto’s (en eventuele extra foto’s tegen betaling) uit kiezen. De foto’s zullen hierna (en na eventuele bijbetaling voor extra foto’s) worden verstuurd via Wetransfer.

Artikel 8
Na toestemming van de klant kunnen enkele foto’s worden gebruikt voor zakelijke en commerciële doeleinden.

Artikel 9
Yvon’s Fotostudio zal nooit foto’s zonder toestemming van het model/de modellen aan een ander bedrijf doorspelen. Bij publicatie zal altijd toestemming worden gevraagd.

Artikel 10
Yvon’s Fotostudio blijft ten allen tijde eigenaar van de foto’s.

Artikel 11
Het is voor de ontvanger niet toegestaan om foto’s door te geven aan andere bedrijven zonder toestemming.

Artikel 12
Al het fotomateriaal op deze website is eigendom van Yvon’s Fotostudio, zodat hierop de auteursrechten van toepassing zijn. Het is daarom niet toegestaan om gebruik te maken van enig fotomateriaal of gedeelten hiervan, in welke vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming vooraf.

Artikel 13
Mocht u de foto’s kwijtraken en ze nogmaals toegestuurd willen hebben zal hier een vergoeding van € 15 tegenover staan. Na betaling hiervan zal u opnieuw een link krijgen om de foto’s te downloaden.

Artikel 14
Er zijn 2 soorten cadeaubonnen:
– De cadeaubon met hierop een vast bedrag, dit bedrag wordt gewoon in mindering gebracht op de geboekte shoot.
– De cadeaubon met hierop de betreffende shoot. Mocht deze bon pas na een langere periode worden ingeleverd is de kans aanwezig dat eventuele prijsstijgingen niet meegenomen zijn en zal dit bij het inleveren van de bon nog moeten worden bijbetaald.

 

Artikel 15
Beide soorten cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig en niet inwisselbaar voor geld

Artikel 16
Een shoot dient minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd.

Artikel 17
Bij het niet tijdig afzeggen van de shoot zonder geldige reden zal 25% van de originele prijs van de shoot alsnog in rekening worden gebracht.

Artikel 18
Voor de cakesmash shoot dient een aanbetaling gedaan te worden voor de taart. Bij het te laat afzeggen van de shoot (de taart is op dit moment dus klaar of wordt gemaakt) zal deze aanbetaling niet meer gelden voor een eventuele volgende shoot. Er zal dan opnieuw een aanbetaling gedaan moeten worden. Mocht besloten worden de shoot te annuleren zal de aanbetaling voor de taart ook niet retour gestort worden (mits deze nog niet klaar of in behandeling is).